Verzenden en retourneren

VERZENDEN

Verzendkosten
De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Haken, tube kit, complete kitset of stalenpakket

GRATIS (via Post NL)

  • Bestelling onder € 500,- (kunstgras + ev. accessoires)

€ 50,- bezorgkosten (pakketdienst)

  • Bestelling boven € 500,- (kunstgras + ev. accessoires)

GRATIS (transportbedrijf)

Levertijd

  • Haken, tube kit, complete kitset of stalenpakket

1 à 2 werkdagen

  • Kunstgras + ev. accessoires

Binnen 7 werkdagen na betaling*

*U wordt over de exacte leverdatum persoonlijk geïnformeerd.

Wij van Kunstgras Outlet Brabant doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook bovenstaande levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Manier van leveren

  • Haken, tube kit, complete kitset of stalenpakket

Haken, tube kit, complete kitset of stalenpakketten worden bij u aan de deur bezorgd via de pakketservice van PostNL, tenzij anders aangegeven.

  • Kunstgras + ev. accessoires

Het transport van een grote bestelling wordt verzorgd door een speciaal transportbedrijf. Zij leveren de bestelling op een dag en tijd die wij persoonlijk met u hebben afgestemd. U dient op deze afgesproken dag en tijd tijd aanwezig te zijn op het bezorgadres om de bestelling aan te nemen. De bestelling wordt aan de deur op de begane grond afgeleverd.

  • Afhalen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling  af te halen in onze showroom in Bladel. Dit kunt u aangeven tijdens uw bestelling. Afhalen kan alleen op afspraak, zodat wij de bestelling op tijd kunnen klaarleggen voor u.

Levergebied
Kunstgras Outlet Brabant levert binnen Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden. In overleg zijn andere levergebieden ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@kunstgrasbrabant.nl.

RETOURNEREN
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het gaat hier om bestellingen zoals kunstgrashaken, tubes kuntgraskit en complete kitsets. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstgrasbrabant.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

ATTENTIE: het herroepingsrecht geldt niet voor op maat bestelde producten, zoals kunstgras, geotextiel en valdemping gezien deze door de ondernemer tot stand zijn aangebracht overeenkomstig specificaties van de consument.