Nep gras

Nep gras is vaak mooier dan echt gras

De term nep gras klinkt misschien niet zo vriendelijk. Kunstgras klinkt iets vriendelijker, maar in principe blijft het natuurlijk nep gras. Nep gras wordt de laatste jaren steeds meer gewaardeerd. Dit heeft vooral te maken de kwaliteit die steeds beter wordt. De huidige soorten nep gras doen amper nog onder voor echt gras. Daarnaast profiteert u met nep gras natuurlijk van veel meer voordelen. Het weer heeft geen invloed op nep gras en ook intensief gebruik niet. Onderhoud heeft u met nep gras nauwelijks. Om het gras weer een strakke uitstraling te geven kun u even ´opborstelen´ met een harde bezem. U plukt er af en toe wat takjes en zaadjes af en dat is eigenlijk het enige onderhoud.

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Een nepgrasveld kan zonder gevolgen intensief gebruikt worden

U zult ongetwijfeld weten hoe een grasveld met echt gras eruitziet nadat het een keer intensief gebruikt is. Heeft u een tuinfeestje gehouden of zijn de kleinkinderen langs geweest? Het gras ziet er direct gehavend uit en u zult uw grasveld weer dagen rust en een goede verzorging moeten geven. Als u kiest voor een nepgrasveld, dan kunt u het kunstgras onbeperkt gebruiken. Zonder dat er enige vorm van schade optreedt! Kinderen en huisdieren kunnen naar hartenlust spelen op het nepgrasveld en ook speeltoestellen of een kinderzwembadje kunt u plaatsen zonder dat dit van invloed zal zijn op de kwaliteit van het gras.

Koop uw nep grasveld bij Kunstgras Outlet Brabant

Ziet u de voordelen in van een nep grasveld, dan rest u enkel nog een goede verkoper te vinden waar u terecht kunt voor een goedkoop nep grasveld. Dit is Kunstgras Outlet Brabant. Wij hanteren scherpe prijzen en komen voortdurend met allerlei acties. U geniet altijd van een leuke korting op kunstgras. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken: wij garanderen een hoge kwaliteit. Bovendien bieden wij een uitstekende service, zoals een snelle verzending en bij een bestelling vanaf € 500,- zelfs gratis verzending. Ook mag u altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt over bepaalde soorten kunstgras of als u advies nodig heeft over het leggen van kunstgras.