Budget kunstgras

Leg fraai kunstgras bij het zwembad

Heeft u een zwembad in de tuin of laat u nog een zwembad bouwen? Het is dan ook belangrijk dat u nadenkt over welke grondbedekking er rondom het zwembad komt. Vaak zal een zwembadrand van steen of tegels zijn. Als u de omgeving rondom het zwembad ook betegelt, dan wordt het al snel een betonnen omgeving. Vooral met kinderen, is dit niet altijd even prettig. Kinderen willen lekker op de grond zitten bij het zwembad en dan is gras een veel betere oplossing. Maar u kent ook ongetwijfeld alle ongemakken van echt gras. Kies daarom voor kunstgras bij het zwembad, dan heeft u nooit last van ongemakken.

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Kunstgras onder een zwembad is het beste alternatief voor echt gras

Heeft u kinderen en een gazon met echt gras? Dan kent u het probleem in de zomer wel, met een opblaaszwembad dat op het gras staat. Bij langere periodes van warmte, staat het zwembad dagen of zelfs weken op het gras. Als het tijd wordt om het zwembad weer op te bergen, dan ziet u de schade aan het gras. Het gras is dood en u ziet de vorm van het zwembad voor langere tijd terug in het gazon. Met kunstgras onder het zwembad had u hier geen last van gehad. U kunt het zwembad voor onbeperkte tijd op kunstgras laten staan, zonder dat dit schade zal opleveren.

Kies uw kunstgras rond zwembad bij Kunstgras Outlet Brabant

Bij Kunstgras Outlet Brabant kiest u eenvoudig in de webshop uw kunstgras rond het zwembad. Wij hebben meerdere soorten kunstgras die voldoende sterk zijn om langdurig uw zwembad op te plaatsen. Ons kunstgras is altijd voldoende waterdoorlatend, wat nodig is voor kunstgras rond een zwembad. Vul de afmetingen van uw grasveld in, in de online rekentool, dan weet u hoeveel rollen u nodig heeft. Wilt u eerst het kunstgras bekijken? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Bladel.