Kunstgras Valkenswaard

Maak met kunstgras in Valkenswaard uw gazon onderhoudsvriendelijk

Niet iedereen heeft zin, tijd of de gave om een strak, groen gazon aan te leggen. Ook het onderhoud van echt gras kost de nodige tijd: sproeien in de zomer, een paar keer per week maaien en daarnaast onkruid trekken of het gras bemesten. Misschien heeft u wel al een mooi gazon, maar bent u bang dat dit verleden tijd is als de kinderen ravotten, er huisdieren overheen rennen of als er een zwembad of trampoline op komt te staan. Bespaar uzelf de tijd en het onderhoud en kies voor kunstgras uit Valkenswaard. Met kunstgras geniet u van een onderhoudsvriendelijke tuin en kunnen kinderen en huisdieren u gazon onbeperkt als speelterrein gebruiken. Zelfs bij intensief gebruik blijft uw kunstgras gazon altijd mooi, strak en groen!

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Kunstgras kopen in Valkenswaard dat bij uw situatie past

een gazon of grasveld kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Als u een siergazon heeft dan is hier ander gras voor nodig dan voor een tuin om in te voetballen of te hockeyen. En voor een speelplaats voor kinderen geldt weer een heel andere grassoort. Ook voor kunstgras geldt dat er veel verschillende soorten zijn. Wilt u kunstgras kopen in Valkenswaard, dan moet u hier rekening mee houden. Sommige soorten zijn extra sterk en daardoor specifiek kind- en diervriendelijk, andere soorten zijn extra zacht of hebben een extra lange grasspriet, waardoor ze nóg echter lijken. Voor alle kunstgrassoorten geldt dat ze goed bestand tegen uv-straling. Per soort kunstgras wordt ook de mate van echtheid aangegeven. Kunstgras voor een siergazon mag natuurlijk niet van echt gras te onderscheiden zijn, terwijl dit voor een tuin waar veel in gespeeld wordt iets minder van belang is.

Kunstgras op maat in Valkenswaard bij Kunstgras Outlet Brabant

Met de juiste instructies kan kunstgras goed zelf gelegd worden. U kunt bij Kunstgras Outlet Brabant uw rollen kunstgras op maat. De breedte is standaard 2 of 4 meter, de lengte bepaalt u zelf. U kunt uw kunstgras op maat in onze showroom bestellen, waar wij u uitleggen hoe het gras goed zelf gelegd kan worden. Tevens vindt u ook in onze webshop allerlei soorten kunstgrassen op maat en een uitgebreid stappenplan met leginstructies. Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek de hoogwaardige kwaliteit én scherpe prijzen van kunstgras van de echte specialist.