Budget kunstgras

Waarom kiezen voor kunstgras in de tuin?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor kunstgras in de tuin. U geniet bijvoorbeeld wel van een mooi groen gazon, maar u heeft zelf geen groene vingers? Met echt gras zal een fris en groen gazon er voor u dan niet inzitten. Als u kiest voor kunstgras in de tuin, dan maakt het helemaal niet uit dat u geen groene vingers heeft. Sterker nog, u hoeft uw gazon zelfs helemaal niet te onderhouden, om toch altijd een groen gazon te hebben. Ook als uw eigen grasveld van echt gras regelmatig beschadigt raakt door spelende kinderen, dan is kunstgras een goede keuze.

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Kies voor kunstgras voor de tuin van hoge kwaliteit

Net zoals echte grassoorten, zijn er ook verschillende soorten kunstgras verkrijgbaar. Er zijn soorten die zeer sterk zijn en die intensief gebruikt kunnen worden. Ideaal als u (klein)kinderen heeft die regelmatig op het gras spelen en ravotten. Het gras kan hier goed tegen, dus u kunt de kinderen gewoon hun gang laten gaan. Er bestaan ook kunstgras soorten die gevoeliger zijn. Wilt u een fraai groen gazon met siergras, dan hoeft dit kunstgras minder sterk te zijn. U let dan beter op de echtheid van deze soort. Zo is uw gazon niet van echt gras te onderscheiden, met het enige verschil dat u er geen onderhoud aan heeft.

Kunstgras in de tuin online kopen bij Kunstgras Outlet Brabant

Kunstgras is te koop op rollen en zelf leggen is helemaal niet zo moeilijk. Bij Kunstgras Outlet Brabant, geven wij u graag tip en u mag altijd om advies vragen. U hoeft ook niet meer de deur uit om rollen kunstgras te kopen. Kunstgras in de tuin online kopen is wel zo gemakkelijk. Bekijk hiervoor onze webshop en maak een keuze uit de grassoort die het beste bij u past. In de omschrijving vindt u ook een rekentool, zodat u altijd de juiste aantallen rollen kunstgras bestelt.