Kunstgras trampoline

Op kunstgras een trampoline plaatsen is goed mogelijk

De tuin is voor kinderen altijd een mooie en veilige plek om te spelen. Hier hebben ze geen last van auto┬┤s en spelen ze fijn in hun eigen omgeving. In menig tuin staat tegenwoordig een trampoline. Dit speeltoestel neemt veel ruimte in beslag en wordt vaak geplaatst op het gras. Een gazon als plek voor een trampoline is logisch, want gras is zachter dan tegels of klinkers. Er gebeuren vast wel eens kleine ongelukjes bij een trampoline, waarbij een kind valt. Het gras zorgt voor een zachtere val. Maar een trampoline op het gras houdt ook in dat het gras rondom de trampoline veel belopen wordt en beschadigt raakt. Daarom is kunstgras om een op trampoline te plaatsen een goed alternatief. Het is stevig, gaat niet kapot en zorgt voor een veilige ondergrond.

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Kunstgras voor onder trampoline bestellen bij Kunstgras Outlet Brabant

Wilt u uw kinderen een veilige ondergrond geven als zij op de trampoline spelen? Dan is kunstgras bij uitstek geschikt. Bij Kunstgras Outlet Brabant vindt u hiervoor diverse soorten kunstgras die hiervoor geschikt zijn. Voor kunstgras onder een trampoline geldt als belangrijkste eis dat het gras een hoge mate van zachtheid heeft en stevig is. In onze webshop vindt u kunstgras met zowel een hoge als een lage zachtheid en extra stevigheid, waardoor uw gazon niet meer beschadigd raakt. Kunstgras kan tegen intensief gebruik en behoudt een groene kleur.

Een trampoline op kunstgras van goede kwaliteit

Wilt u een trampoline op het kunstgras plaatsen? Bij bestelling in de webshop van Kunstgras Outlet Brabant kunt u altijd uitgaan van hoge kwaliteit kunstgras. Mede door ons grote aanbod tegen scherpe prijzen, vindt u altijd kunstgras dat perfect in uw tuin past, kindvriendelijk is en sterk genoeg is om een trampoline op te plaatsen. Het leggen van kunstgras hoeft geen enkel probleem te zijn, helemaal niet met onze leg instructies. Bovendien mag u hiervoor ook altijd contact met ons opnemen voor de nodige adviezen.