Kunstgras speeltuin

Plaats kunstgras voor een speeltuin

Wilt u een heuse speeltuin in uw tuin maken met leuke speeltoestellen voor uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes? Echt gras als ondergrond is hier vaak te zacht voor en dit gaat zeker problemen geven. De omgeving rondom de speeltoestellen zal kaal worden. Bij regen veranderen die kale plekken in een modderpoel en uw kinderen kunnen na een regenbui niet direct spelen, omdat de plekken eerst droog moeten worden. Ook zal het gras waar de speeltoestellen op staan doodgaan. Kunstgras voor een speeltuin is het beste alternatief. U heeft geen kale plekken meer, ook niet als het gras intensief gebruikt wordt. Modder is verleden tijd én u bent verzekerd van een veilige ondergrond.

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Kunstgras voor een speeltuin biedt vele voordelen

In tegenstelling tot echt gras, biedt kunstgras veel meer voordelen. De speeltuin blijft een droge en onbeschadigde ondergrond. Ook na een regenbui kunnen kinderen weer onbezorgd de speeltuin in, zonder dat ze in de modder vallen. Kinderkleding, maar ook uw interieur blijft hierdoor schoon. Met kunstgras voor een speeltuin kunnen kinderen het gehele jaar buiten spelen, want het weer heeft geen invloed meer op de ondergrond. Kunstgras blijft aangenaam om naar te kijken, doordat het altijd groen blijft. Afhankelijk van het type kunstgras, kunt u kiezen voor zeer zacht kunstgras tot extra stevig. De keuze is aan u!

Bestel kunstgras voor in de speeltuin bij Kunstgras Outlet Brabant

Kunstgras voor in de speeltuin bestelt u bij Kunstgras Outlet Brabant. Bij ons bestelt u altijd kunstgras tegen scherpe prijzen en vaak met nog meer extra korting. Kies uit één van de vele soorten kunstgras in onze webshop en vul hier de afmetingen van uw speeltuin in. Onze rekentool berekent automatisch hoeveel meter kunstgras u nodig heeft. Kunt u nog geen keuze maken, omdat u de verschillend soorten wilt zien en voelen? U mag altijd langskomen in onze showroom of vraag het gratis staalpakket aan.