Kunstgras camping

Met kunstgras op de camping altijd een mooie en droge ondergrond

Heeft u een vast plekje op de camping waar u in de lente, zomer of het naseizoen regelmatig verblijft? Een campingplek is vaak gesitueerd op een groot grasveld. Het spreekt voor zich dat als er regelmatig auto’s en caravans over het gras rijden, het gras stuk gaat. Sporen van banden blijven in het gras staan en tijdens regenbuien kan het grasveld één grote modderpoel worden. Natuurlijk houdt u tijdens het kamperen rekening met regen, maar dat het rondom uw caravan of tent een modderpoel wordt na een regenbui? Dat is minder prettig. Dit lost u eenvoudig op door kunstgras voor de camping te gebruiken. U heeft geen last meer van modder en geniet altijd van een mooie, strakke en groene campingplek. Laat de vakantie maar beginnen!

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Altijd droge voeten met kunstgras voor de camping

Als u uit uw caravan stapt en direct in drassig gras zakt, dan is de vakantiesfeer ver te zoeken. En dan moet u misschien nog helemaal door een drassig grasveld lopen om bijvoorbeeld het toilet te bereiken. Kinderen die toch buiten willen spelen, zullen onder de modder weer bij de caravan aankomen en dit zal het interieur van de caravan vervuilen. Kortom: echt gras op de camping kan problemen opleveren. Leg rondom uw caravan daarom kunstgras. Uw caravan en directe omgeving worden moddervrij terrein, waar regen geen invloed heeft op de bodem. Daarnaast blijft kunstgras voor de camping altijd groen en draagt dit vast en zeker bij aan het ultieme vakantiegevoel.

Kunstgras voor op de camping bestelt u bij Kunstgras Outlet Brabant

Wilt u kunstgras voor op de camping bestellen? Dan bent u altijd het goedkoopste uit bij Kunstgras Outlet Brabant. In onze webshop vindt u diverse soorten kunstgras, ook dier- en kindvriendelijk kunstgras, extra sterk, extra zacht of met een natuurlijke uitstraling. Vul in onze rekentool de afmetingen van het gebied waar u kunstgras wilt leggen, dan rekent de tool voor u uit hoeveel meter kunstgras en welke en hoeveel accessoires u nodig heeft. Graag staan wij u met raad en daad bij. Wij helpen u graag bij uw kunstgras keuze voor op de camping.