Grastapijt

Geniet van een vol en groen grastapijt in uw tuin

Perfectionisten houden van een ultragroen en zeer strak gazon. Het is de ultieme droom. Voor velen blijft dit echt bij een droom, omdat een dergelijk gazon veel tijd kost. Daarnaast bent u ook afhankelijk van het afwisselende weer. In de praktijk is een prachtig groen grastapijt dus niet altijd realistisch, mits het kunstgras is. Uw droom van een strak en groen grastapijt kan eindelijk uitkomen als u voor het juiste kunstgras kiest. Legt u kunstgras als grastapijt, dan heeft u ineens zeeën van tijd over. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en blijft altijd groen en strak. Precies wat een perfectionist nodig heeft!

Gazon & tuin

Bekijk

Overig

Bekijk

Balkon & dakterras

Bekijk

Sport & spel

Bekijk

Zoek grastapijten uit in de webshop van Kunstgras Outlet Brabant

Als u op zoek bent naar grastapijten die geschikt zijn voor uw tuin, dan kunt u deze online bekijken in de webshop van Kunstgras Outlet Brabant. Wij hebben veel soorten grastapijten. Sommige soorten zijn geschikt om als siergrasveld te gebruiken, andere soorten zijn extra kind- en huisdiervriendelijk en kunnen beter tegen een stootje. Met onze handige rekentool wordt direct uitgerekend hoeveel meter kunstgras en welke benodigdheden u nodig heeft. Wilt u zich liever laten overtuigen door het gras in het echt te zien en te voelen? U kunt bij ons altijd het gratis stalenpakket aanvragen. Woont u of bent u in Brabant? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom voor een persoonlijk advies.

Tapijtgras leggen kan iedereen

Wanneer u bij Kunstgras Outlet Brabant kunstgras bestelt, dan leveren wij de rollen bij u thuis. Bij een bestelling vanaf € 500,- doen wij dit zelfs gratis. Daarna begint voor u het meest spannende onderdeel: u gaat natuurlijk uw tapijtgras leggen. Met onze handige online handleiding weet u al exact wat u te doen staat. Zelfs als u nog nooit kunstgras heeft gelegd, lukt het u vast om uw tapijtgras strak te leggen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies over het leggen.